Monday, 2 April 2012

Meh bercerita sikit....

Lama siot tak bercerita kat dlm ni....hangat2 tahi ayam plus itik jer kita ni....konon nk ada blog la sesgt..hihihihi.. so mulai hari ni kita cubala men-uploadkan cerita...Cerita pengalaman bercuti..ate kata cinta cuti kannn...itu jer la citernya....diharap selepas ni saya akan jadi tersgt rajin....(mcm org mabuk jer ni)..

Cerita yang akan diuploadkan....

- bercuti di Phuket Thailand ( 5 hari 4 mlm )
- bercuti di Bandung,Indonesia (4 hari 3 mlm )
- bercuti di Kota Kinabalu  (3 hari 2 mlm )
- bercuti di Bangkok ( 5hari 4 mlm)
- bercuti di Medan (4 hari 3mlm )

ADOIIII...byknyer kan (will try my best )
yg best sekali mcm la ada org nk baca....x per lah syok sendiri utk diri sendiri...
kira mcm diary la ni...siapa suka citer kita boleh la baca kan....

 Gambar masa hari raya tahun lepas....hihihihi...( sebab x da gambar dlm post ni so letak ler gambar ni )