Monday, 18 April 2011

Me Cinta Bangkok - Hari keempat.

Last sekali citer untk hari keempat hari terakhir kita kat bangkok. Biasa la masa akan pi dgn cepatnyer bila kita bercuti kann.....
Pagi tu,...semua pun bangun agak lewat sebab smlm sudah lupa diri, jadinya masing2 x sempat nk sarapan pun, kita ni bgn jer terus siap2 packing barang, lepas dah mandi dan bersiap, kita semua pun check out dr hotel. Flite petang klu x silap pukul 3 ptg. Kita sempat la berpose dulu kat lobby hotel, ketika menunggu shuttle bus kita ni sempat last minute shopping di area bawah entrance nk masuk hotel holiday inn ni, diaorg bukak gerai2 baju.....terkejut tgk harga baju dgn harga lelong,... kita gan fren semua memborong ler apalagi, tapi x leh lama2 kat sini sempat 40 minit jer sebabnya shuttle bus sudah sampai, my hubby sempat rembat seluar pendek gan t-shirt kat sini.Me cuma sempat beli tabung anak patung dgn baju anak saudara jer. Perjalanan dari hotel ke airport dlm masa 1 jam campur sikit traffic jem, klu x kuar awal bahaya sebab bangkok ni boleh tahan gak dgn kesesakkan jalan raya....silap2 kitaorg stuck kat jem....emmmm sudah.Sampai jer kat airport after check in baggage semua, tgk2 flite delay ke pukul 5ptg. Last minute punya announcement,....ayo-yo....Jadinya sempat la kita org ni mkn kat airport ni, lapar tu sebab x makan apa2 pun lagi.


    Intan yg menjenguk kita ni yg dah siap berkemas ke belum....jadinya kita snap la gambar dia....ekceli bilik sebelah2 jer

  bersiap2 nk gerak dah weii....


gambar kenangan di Hotel Holiday Inn, Silom Road....

me, intan n jem masih di lobby hotel.


    sempat lagi ni...jgn lepaskan peluang...

     50/50 nk beli ke x ni.....pikir jgn x pikir..

    pemandangan di luar airport bangkok, disnap dr dlm shuttle...

    kat sini ada byk giler kaunter2 airasia utk check in......

   sajer jer snap bangkok girl ni....cute kan...

   masih diairport bangkok.....dah mcm muzium pun ada kat sini...

maybe kebetulan kot masa kita pi sini ada display patung2 ni....utk apa kita tak tau la pulak, just nk snap2 jer....sebab rushing nyer pasal...

    yg ni pun sama...dah mcm muzium jer...sebab ada mcm2 benda kat sini..

   breakfast cum lunch kita utk hari keempat di bangkok....mkn kat airport jer...lapar siot..
 
   maybe citer pasal history diaorg kot...agak2 jer ni..

   dah nk berlepas dah.....sempat lg keluar kamera snap2 hubby kita hihihihi.....


Akhirnya habis gak story mory pasal gi bangkok ni, setelah terperap kat dlm draft kita ni berapa minggu, sebabnya tak berkesempatan nk perhabiskan citer ni. Lepas citer bangkok ni, kita nk citer pasal cuti di Pulau Pinang gan family dan cuti di phuket yang kita kena ingat balik all kenangan kat sana, huhuhuhu goodluck to me..hihihi. Kita akan ke Bangkok lg, kemungkinan tahun ni....x sabar nyerrr.....




No comments:

Post a Comment